Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

El Ball de Panderos del Vendrell es va estrenar durant la Festa Major 2007. Està format per 20 balladors i balladores, els quals dansen tot fent sonar una pandereta.

Ball de Panderos del Vendrell

Actualment, el Ball de Panderos del Vendrell consta de 8 coreografies diferents, ballades per un mínim de 8 membres. Sis de les coreografies (Creu, Serp, Quadrat, Platerets, Cercavila i Jota) són comunes als balls de Panderos d’arreu. Les dues restants (Molí i Tortell) són pròpies del Vendrell, amb música d’Adrià Grandia i coreografia de Montse López.

Ball  de Panderos del Vendrell

El vestuari es caracteritza per una fila blava i una fila groga, combinant ambdós colors a la faldilla, camalls, mocador i espardenyes. A més, cada ballador porta un mocador de floretes de colors.

Ball de Panderos del Vendrell

Finalment, al ball de Panderos del Vendrell l’acompanyen els músics de “L’Home del Sac”, la Montse López amb el flabiol i tamborí i el Simó Busquets amb el sac de gemecs.

Ball de Panderos del Vendrell

Contacta'ns

C/ de les Hortes, 7 43700 - El Vendrell
Catalunya - Espanya
Escriu-nos aquí

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.